Tarkastuslaskenta Mörk Oy laskee vapaalle Cherifestissä

Tarkastuslaskenta Mörk Oy

Tositeleimasin niiaa ja sormet tanssivat näppäimistöllä, toimiston täyttää rytmikäs naputus. ”Mieli on pirteä, kun tietää, että töitä painetaan”, keravalaisen Tarkastuslaskenta Mörk Oy:n toimitusjohtaja Jere Mörk sanoo.
Hän on asunut nuoruutensa Kellokoskella. ”Olen käynyt kylän tapahtumissa ja jokaisessa, missä olen käynyt, on ollut huikea meininki. Siksi haluamme yrityksenä olla mukana tukemassa Cherifestiä, pienen kylän tapahtumaa.”
Yritysten auttaminen on muutenkin Tarkastuslaskenta Mörk Oy:n kovinta osaamista. Se tarjoaa asiantuntevia taloushallinnon palveluja niin isoille kuin pienillekin yrityksille, jotta nämä voivat keskittyä siihen työhön, jonka ne parhaiten osaavat. Taloushallinnon kiemurat voivat monissa yrityksissä tuntua likaa energiaa vieviltä toimilta, mutta Tarkastuslaskenta Mörk Oy:ssa ne ovat arkipäivää ja hoituvat vankalla osaamisella.
”Taloushallinnon työt voit huoletta jättää meidän hoidettavaksi”, Jere Mörk sanoo. Vapaapäivänään hän luottaa kellokoskelaiseen festarihenkeen. ”Hienoa, että Cherifestit saadaan järkättyä ja päästään pitämään hauskaa”, Mörk sanoo.

Tutustu yhteistyökumppaniimme: Tarkastuslaskenta Mörk Oy