Cherifestissä kimppatyön hengessä – L. Fingeroos, VF Hauling ja OVH Store

OVH Store VF Hauling Oy L Fingerroos Oy


L. Fingerroos Oy on kuorma-autoyritys, joka siirtää kontteja ja irtoperävaunuja jo 70 vuoden kokemuksella. 20 vuotta sitten perustettu VF Hauling Oy tekee haalauksia, kuten kylmiöiden ja kalusteiden siirtoja, vähittäiskaupoille. OVH Store Oy puolestaan myy vähittäiskaupoille uutta myymäläkalustoa; koreja, ostoskärryjä ja uusimpina tuotteinaan kassojen roiskesuojia ja verkkokauppojen ostoskärryjä. Uusimmat tuotteet ovatkin tuoneet OVH Storelle uuden myyntiennätyksen.
”Meille saattaa tulla soitto, että vähittäiskauppa haluaa ostaa uuden vaikkapa kärrykatoksen, tällöin voimme tarjota kokonaispalvelun, jossa myydään tuote sekä toimitetaan ja asennetaan se paikoilleen. Kaikki kolme firmaamme saavat töitä ja asiakas saa yhdellä puhelinsoitolla koko palvelun”, yritysten omistaja ja johtaja Ville Fingerroos sanoo.

Kolmen yrityksen sulava yhteistoiminta on kehittynyt kolmen sukupolven aikana. Yritysten omistaja-johtaja Ville Fingerroos kuvaa omaa työtään joka paikan höyläksi. ”Teen töitä kentällä, toimistossa ja laadin sopimukset.”
Yritykset työllistävät yhteensä 25 henkilöä ja henkilöstön vaihtuvuus on hyvin pientä. Asiakkaat tulevat isojen tukkuliikkeiden kautta pääasiassa puskaradion välityksellä.

Fingerroosin yritykset ovat näkyvästi esillä myös Cherifestissä. ”Olen asunut Kellokoskella yli 20 vuotta ja haluan, että viriili toiminta alueella jatkuu.” Fingerroosin yritykset toimittavat festareille kaikenlaista kalustoa: kuorma-autoja, pyöräkuormaajia ehkä kylmäkaappejakin. ”Oikeastaan kaikkea, mitä järjestäjä tarvitsee, jos vain meillä on siihen mahdollisuus.” Fingeroosin yritykset tuovat paikalle myös henkilökuntansa juhlimaan ja tukevat festivaalia rahallisesti.

L. Fingerroos Oy, VF Hauling Oy ja OVH Store Oy tarjoavat kaiken kattavaa palvelua vähittäiskaupoille yhdellä puhelinsoitolla. Puhelinnumero on myös Cherifestin järjestäjän tiedossa. Tavataan Männistön tanssilava-alueella 29.8. ”Viime vuonnakin siellä oli hyvä meininki, vaikka kelissä olikin toivomisen varaa. Taoufik Cherif oli järjestänyt hyvin kaiken, minkä voi järjestää. Siitä jäi hyvä fiilis.”

Tutustu yhteistyökumppaniimme: OVH Store Oy ja L. Fingerroos Oy