Mobiililava.fi:n esiintymislava rattia käännellen Cherifestiin

Mobiililavalogo


”Kaikki suomalaiset ja osa ulkomaisistakin tähtiartisteista on noussut esiintymislavoillemme”, Mobiililava.fi-yrittäjät Henri Kiviaho ja Markku Pekonen kertovat. Cherifestissä mobiililavalle nousevat Irina ja Jukka Poika.

Mobiililavan valttikorttit ovat, että lava voidaan pystyttää lähes minne tahansa ja se on nopea koota ja purkaa. ”Vedämme mobiililavoja paketti- ja maastoautoilla. Ja minne autoilla pääsee, lava voidaan kasata. Saamme pienemmän 7x6m lavan valmiiksi puolessa tunnissa ja isompikin 10x8m lava valmistuu muutamassa tunnissa siitä, kun olemme paikalle saapuneet ja yhtä nopeasti se on lähtiessä kasassa”, Kiviaho kertoo.

Yleensä asiakas ottaa yhteyttä Mobiililava.fi -yritykseen. Asiakkaan kanssa kartoitetaan tarve ja suunnitellaan sen mukainen kokonaisuus. Mobiililava.fi:n päätuoteet ovat mobiililavat, mutta tarvittaessa siihen voidaan paketoida myös tekniikkaa, telttoja, aitaa, somisteita ja muita tapahtumatarviketta. ”Mobiiliutensa takia lavamme ovat asiakkaalle edullisempia kuin perinteiset lavat”, Kiviaho sanoo.
Yrityksellä on varastot Raumalla ja Turussa, joista lavat liikkuvat sujuvasti minne tahansa.

www.mobiililava.fi

Hanki Cherifest-lippusi Ticketmasterista!