Cherifestissä yli 1000 kävijää - festarit kiittää

Jp1

Cherifest keräsi Männistön tanssilava-alueelle yli tuhat kävijää. Järjestäjä Taoufik Cherif on tyytyväinen ja lausuu kiitokset kaikille tapahtumassa mukana olleille. Positiiviset kokemukset kääntävät katseet jo ensi vuoteen, jolloin Cherifest juhlitaan heinäkuussa.

Cherifestin järjestäjä Taoufik Cherif on saanut paljon kiitoksia festareilla juhlineelta yleisöltä. Tapahtumaa on pidetty onnistuneena. Cherifin mukaan onnistuminen on monen asian summa. Siinä yhdistyvät huippuartistit, mahtava yleisö, huikeat sponsorit, luotettavat yhteistyökumppanit ja sokerina pohjalla uskomaton talkooporukka.
Katseet on käännetty jo ensi kesään, jolloin Cherifest järjestetään heinäkuussa, tarkempi aikataulu selviää lähiaikoina.

Jp3

Kellokosken yrittäjät palkitsivat Taoufik Cherifin Vuoden kellokoskelaiseksi. Huomionosoitus annettiin festivaaleilla ja se tuli saajalleen täytenä yllätyksenä. Kunniakirjan ojensi tapahtuman juontaja Pirjo Nuotio. Yleensä tunnustus jaetaan Kellokosken kalastustapahtumassa, joka tänä vuonna jouduttiin perumaan.

Jp2

Seuratkaa Cherifestin liikkeitä näillä verkkosivuilla sekä Facebookissa. Ensi kesän festareita valmistellaan jo.